• Köldök probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        megkaptam elöző kérdésemre a választ, de érdekelne bővebben,hogy mitől lehet ,és hogy milyen uton gyógyítható, ha csak műtéti uton, ott mit csinálnak ,és hány napig tart, hogy mikor tudnék utána dolgozni

        WEBBeteg szakértő válasza a köldöksérv témában

        Kedves Kérdező!
         
        A köldöksérv megállapítása vizsgálat nélkül nem lehetséges. Panaszait legvalószínűbben ez okozhatja. A köldökgyűrű meggyengülését csak műtéti úton lehet helyreállítani. A műtét altatásban történik és a köldökgyűrű körül vezetett metszésből történik. Pár nap otthoni pihenés után, amennyiben nem fizikai munkát végez, vissza tud menni dolgozni.
         

         

         Dr. Boros Miklós


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-07 21:28:22; Megválaszolva: 2011. augusztus 24., 09:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        19.heti terhességi UH placenta érettsége 1. Kell aggódnom?

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó