• Ismer Ön olyan beteget, aki attól kapta vissza a lelki egészségét, hogy marékszámra szedte a pszichiátriai gyógyszereket?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Inkább szomorú vagyok, mint indulatos! Még szerencse, hogy vannak már jó páran a kollégái között, akik észrevették, hogy mostanában új szelek fújdogálnak a mentális gyógyítás Bábel tornyában és nem zárkóznak el olyan dolgok elől, amelyek előbb, vagy utóbb amúgy is rájuk törnék az ajtót. Tisztelettel, Brandenburg Géza gyógyult beteg. ...és forgalmazó. Ui.: Természetesen, a tápanyagok szerepét a mentális egészség helyre állításában, tudományos kutatások is igazolják (még akkor is, ha Ön erről nem hajlandó tudomást venni).

        WEBBeteg szakértő válasza a egyéb témában

        Tisztelt Forgalmazó Úr!

        Téved, amikor a kipróbálatlan, tudományosan nem igazolt termékek iránti jogos kétségeimet szűklátókörűségnek igyekszik beállítani, és igyekszik szakmai, tudományos kérdéseket érzelmi síkra terelni. Attól, hogy Bábel tornyáról, meg egyebekről ír, még nincs igaza, és az is tény, hogy a forgalmazók jó pénzért forgalmaznak. Kérem, hagyja az érzelmek puffogtatását, ez nem befolyásolja azt a véleményemet, hogy a betegeket alternatív medicina címén mindenféle kipróbálatlan szerekkel tízezrekért etetni etikátlan dolog.
        És ezt pontosan a betegek érdekében mondom.

        További jó forgalmazást kívánva:

        Dr. Dinya Zoltán

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-07 09:50:39; Megválaszolva: 2011. augusztus 24., 09:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: