• Kérdezés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        2 napja kérdeztem a nyaki sipoly kezeléséről,még nem kaptam választ.

        Látom,hogy már a tegnapi kérdésekre is válaszoltak. Véletlen vagy még nem ért rá a Főorvos Úr? (Csak nem felejtkeztek meg rólam?)Nem számon kérésnek szántam,csak kérdezem.  Köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a egyéb témában

        Tisztelt Kérdezőnk!

        Kérdését megkaptuk. Kis türelmét kérjük. Amint küldi a választ Dr. Lengyel Csongor fül-orr-gégész doktorúr, e-mail-ben értesítést  fog kapni.

        WEBBeteg

         

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-06 20:47:53; Megválaszolva: 2011. augusztus 24., 09:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: