• Traumatológus sebész

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Címzett! Édesapám lába, boka fölött eltört a nyáron sajnos nem pihentette ahogy kellett volna ezért elgörbült rosszul forrt össze a csont stb. mintegy 3cm rövidebb lett a lába, érdeklődnék hogy Pécsett tudnának e ajánlani egy specialistát, megbízható szakembert ez ügyben. Előre is köszönöm. Tisztelettel Máté Balázs

        WEBBeteg szakértő válasza a traumatológia témában

        Tisztelt kérdező!

         Pécsen a traumatológiai osztály ex. vezetőjét ismerem, aki már nem igazgató, de tudomásom szerint még aktívan tevékenykedik az intézetben.Ő a Nyárády József professzor úr, igen elismert szaktekintély a traumatológiában.Nála biztosan jó kezekre talál.

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-14 09:16:22; Megválaszolva: 2011. augusztus 24., 09:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: