• Javulás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó Napot!! Egy hónapja kaptam választ kérdésemre kb!! Elmentem a háziorvosomhoz mert nem változott a helyzet semmit!! Itt azt írták nekem hogy gyomor-bélhurutom lehet!! Az orvos is ezt mondta és azt kérdezte hogy írjon fel gyógyszert vagy legyen egy gyomortükrözés!! Választottam a gyomortükrözést és: Oesophagus kp.tág, alsó szakasza haragosvörös.Kisdiónyi axialias hiatus hernia. Fundus szabályos. A corpus és antrum területén megtartott redőzet, ép nyálkahártya.Pylorus kerek, kp. tág. A bulbus és duodenum leszálló része ép. Javasolt:diéta, napi 1tbl. omeprazole!! Érzek egy kis javulást de még mindig naponta 2-szer megyek a wc-re!! Azt szeretném kérdezni hogy mikor jövök helyre rendesen?? És hogy a gyógyszert meddig kell szednem??

        WEBBeteg szakértő válasza a gyomorhurut témában

        Kérném, hogy írja meg a korábbi kérdésének a címét, hogy előzményeket figyelembe véve adjon választ a kérédésére a gastroenterológusunk.

        Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-12-17 10:14:31; Megválaszolva: 2011. augusztus 22., 07:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: