• Aggódok

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Egyik nagyon jó barátom elkezdett Anabolikus szteroidot szedni.
        Eddig semmi problémája nemvolt azon kívül hogy picit néha megfájdul a mája de nem vészes.IGazábol azon aggódom hogy utána néztem adolognak és a tesztoszteron szintje megnövekszik a szedéskor olya annyira hogy a szervezet nemlátja szükségesnek a termelését viszont a szteroid abba hagyásával a szervezetben teljesen lefog álni a termelés.Amikor ezt ő is megtudta kitalálta hogy majd hcg-t fog szed, ez vajon jó ötlet?

        WEBBeteg szakértő válasza a szteroid mellékhatása témában

        Kedves Kérdező!

        Ezen készítmények orvosi javaslat nélkül történő szedése nagyon veszélyes. A legjobb, amit barátja tehet az, hogy leáll az említett anyagok használatával, és elmegy egy teljes kivizsgálásra. Rövid- és hosszútávon is nagyon sok kellemetlen és egészségkároító mellékhatása lehet a szedésnek, nem éri meg az így kialakított test, hogy  a későbbiekben komoly betegségek alakuljanak ki. Ajánlom figyelmébe a következő cikket:

        http://www.webbeteg.hu/cikkek/egeszseges/3819/a-szteroidok-mellekhatasai


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2010-04-07 10:34:24; Megválaszolva: 2011. augusztus 19., 08:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: