• Hoops

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        mikortol lehet apasagi tesztet vegezni egy embrion aki most max egy honapos , es hogy ? elore is koszi . Zorro

        WEBBeteg szakértő válasza a apasági teszt témában

        Kedves Zorro!

        Ha majd a bab megszületett, akkor vérvétel segtíségével, Igazságügyi Orvostani Intézetben van lehetőség a vizsgálatra, több 100.000 Forintba kerül.


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2010-04-06 16:08:05; Megválaszolva: 2011. augusztus 19., 08:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: