• Személyes talalkozó

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Köszönöm, hogy válaszolt a kérdésemre és nagyon örültem , hogy végre valaki választ adott a kérdésemre. Mivel az én reumatológusom az összes tőle telhető kivizsgálásnak eleget tett (szerinte) így ha lenne rá megoldás ill. lehetőség szeretnék önhöz eljutni legalabb (egyszer) és megkérhetném esetleg, hogy megnézné a kezem és segítene nekem merre vagy hová induljak mert az orvosaim szerint bele kell törődnöm, hogy ez már nem lessz jobb.Nagyon sajnálják de a szteroidkezelésen is túl vagyok a fiziotherápiát is kimerítettem és még kétszer elmehettem MR-I vizsgálatra, tehát ezzel meg kéne , hogy legyek elégedve az egy más dolog, hogy a kezem továbra sem funkcionál de ez van. Nagyon megkérem ha esetleg elválalna és tudna segíteni akkor a világvégéről is elmegyek csak segítsen. Kérem ha van rá mód és küldene nekem egy időpontot én megkeresném. Előre is nagyon köszönöm. Tisztelettel Huszár Erik

        WEBBeteg szakértő válasza a reumatológiai szakrendelés témában

         Kedves Erika!

          Köszönöm megtisztelő levelét, amennyiben panaszai továbbra sem szűntek és szeretne egy személyes találkozót vizsgálatra, a legjobb az lenne, ha megadna egy telefonos elérhetőséget, és szívesen visszahívom. Kérem, a telefonszám mellé írja a város nevét, ahol tartózkodik.

        E-mail címemet az adatlapomon találja.

         

         Dr. Juhász Csaba

         

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-27 22:14:54; Megválaszolva: 2011. augusztus 16., 18:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: