• Egy kérdés még.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor ...19éves fiú vagyok Azt szeretném megtudni....... Még egy kérdés, hogy tisztán lássak. Ha az említett kontaktusban (orális szex) csak egyoldalú volt (hölgy a férfinek) és ondó nem került a szájába bár ez mindegy akkor a hölgy a férfi részére milyen betegséget adhat át kvázi szájnyálkahártyán. Válaszát várom. Köszönettel Köszönettel szájnyálkahártyán. Válaszát várom. Köszönettel Előző kérdés: http://www.webbeteg.hu/orvos-valaszol/hematologiai_betegseg/3591

        WEBBeteg szakértő válasza a nemi fertőzés témában

        Tisztelt Kérdező!

        Az Ön által felvázolt szituációra is a korábban leírtak érvényesek. Bár kicsi az esélye, de nem zárható ki 100 %-san a fertőzés.

        Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-21 11:49:01; Megválaszolva: 2011. augusztus 16., 14:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: