• Nőgyógyász

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T. Doktor Úr! Köszönöm előző válaszát a méhnyakrákszűréssel kapcsolatban! Szeretnék másik orvoshoz elmenni megcsináltatni a rákszűrést (mint ahogy a szakorvostól is azt kértem a rendelőben). Tudna nekem megbízható, alapos nőgyógyászt ajánlani a XX. kerületben Budapesten? Ugyanabba a szakrendelőbe nem merek elmenni, hátha ugyanúgy járok. Nagyon sokat segítene válaszával! Köszönettel: EFZS

        WEBBeteg szakértő válasza a nőgyógyászati szakrendelés témában

        Kedves EEFZS!

        Én a 18-ik kerületben vagyok a Béke téren. www.betesz.hu . Végül is nincs messze a 20. kerülettől. A másik, hogy ott szívesen segítek ha kell.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László 



           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-14 22:00:33; Megválaszolva: 2011. augusztus 15., 14:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: