• Vélemény

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szép Napot Kívánok a Teljes Team-nek !Oldalukra csak tegnap (és véletlenül) bukkantam rá, így alaposabban körülnézni sem volt még módom. Feltettem kérdésemet, melyre minden bizonnyal hamarosan választ is kapok. (Nem türelmetlenkedek) Most nézek itt körül, s nem győzök csodálkozni, mennyi hasznos infót találok. Olvasgatom a más betegek hozzászólásait, s az azokra adott -s a laikusok számára is jól érthető- válaszokat. Számomra az jön át, hogy itt a háttérben egy nagyon jól felkészült, lelkes orvos-csapat ténykedik, akik igyekeznek a betegeket ellátni megfelelő szaktanácsokkal. Az oldalra jó ránézni, úgy a tartalom, mint külleme miatt. Minden nagyon jól áttekinthető, a felkínált linkek nagyon jól elkalauzolnak a megfelelő helyekre. Érzem a cikkek alaposságából, hogy az itt publikáló orvosok nem egyszerűen szakmájuknak, hanem élethivatásuknak tekintik a gyógyítást. Köszönet érte mindannyiunk nevében, s a továbbiakhoz sok sikert kívánok felvilágosító munkájukhoz ! Üdvözlettel : Lesliebá.

        WEBBeteg szakértő válasza a vélemény témában

        Kedves Lesliebá!

        Nagyon örülök, hogy portálunk elnyerte tetszését, és bízom benne, hogy a jövőben sok hasznos információval gazdagodik majd általunk. Nagyon köszönjük kedves szavait a WEBBeteg csapata nevében:

        Dr Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-05-12 12:02:28; Megválaszolva: 2011. július 28., 15:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
      • Hirdetések
      • Infografika és videó