• Emlőrák

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Iv. éves főiskolai hallgató vagyok és jelenleg a szakdolgozatom megírásával tevékenykedek. Dolgozatomat az emlőrákról azon belül pedig a Taxol gyógyszer hatása az emlőrák kezelésében. Erről szeretnék minél többet megtudni, esetlegesen az Ön személyes tapasztalatai és véleményei alapján! Segítséget előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a emlőrák témában

        Tisztelt Kérdező!

        Bele kellene menni az internetbe mondjuk a paclitaxel szóval.
        Ezen a lapon angol nyelven 1.780.000 találat van (magyarul 1.820)
        Ha a Taxol-t írom be, angol nyelven a web-en 960.000 találat van, magyar nyelven 1.940.
        Elolvasni ezeket lehetetlen, persze ezernyi átfedés van.
        Nem vállalt egy kicsit túl nagy falatot?
        Nem kellene szűkíteni a témát, mondjuk:
        A paclitaxel szerepe az emlőrákban?
        Az ovárium-daganatok megváltozott morbiditása a paclitaxel érában?
        Paclitaxel és kötőszövetes daganatok.
        Paclitaxel és prosztatarák.
        Vagy: eddig ismeretlen toxicitások paclitaxel mellett?
        Paclitaxel hatásmechanizmus?
        A paclitaxel hatás megjósolásának (predikciójának) jelzői (markerei).
        Stb., stb., stb.
        De azért drukkolok.


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-10-20 08:49:35; Megválaszolva: 2011. augusztus 11., 07:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: