• Kérdés dr Bodnár Erikához 2

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő!Irta hogy jövő héttől fel lehet Önt keresni a DEOEC bőrklinikán.Ha lehetséges elmennék Önhöz.Minden nap rendel?Mettől meddig?Előzetes bejelentkezés nem szükségés?És megadná a pontos cimet?Válaszát nagyon szépen köszönöm Illetve még egy kérdésem lenne:én irtam a hegekkel kapcsolatban.És azt szeretném megkérdezni hogy a keloid hegeken kivül más hegek is kialakulhatnak csak ugy spontán?Mert már felkerestem az előző bőrgyógyászomat aki felirta a diane35öt és csak "legyintett" a problémámra azt mondta hogy használjam a cicaplastot és el fog mulni illetve ő azt mondta hogy ez egy pattanás hely hiába mondtam neki hogy ott nem volt pattanás...

        WEBBeteg szakértő válasza a bőrgyógyászati szakrendelés témában

         

        Minden nap rendelek az Ambulancián 8-tól 15 óráig, előzetes belejelentkezés nincs, sajnos, így néha sokat kell várni.

        A keloidos hegek mellett fehér, sorvadt foltok is kialakulhatnak spontán. Szívesen megnézem személyesen. Cím: Debrecen, Nagyerdei körút 98. (Bőrklinika)

         

         


        Kérdés: 2008-10-13 09:29:13; Megválaszolva: 2011. augusztus 10., 17:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: