• Kontrasztanyagos CT

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Egy olyan kérésem lenne,hogy szeretnék minden információt megtudni arról,hogy egy kontrasztanyagos koponya CT miből áll? Minden információt és tanácsot kérnék Öntől erről a vizsgálatról ami rám okt. 14-én vár! Tisztelettel : Sipos Katalin

        WEBBeteg szakértő válasza a CT vizsgálat témában

        Tisztelt Kérdező!

        Itt olvashat a kontrasztanyagos koponya CT-ről bővebben, de ha még további kérdései lennének, szívesen állunk rendelkezésére.

        Dr. Jóna Angelika

        http://www.webbeteg.hu/cikkek/neurologia/2427/kontrasztanyagos-koponya-ct


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-10-08 12:09:55; Megválaszolva: 2011. augusztus 09., 12:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: