• Lázmérés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt DoktorNő/ Úr! Miért van az hogy a digitális lázmérő fél fokkal alacsonyabb hőmérsékletet mér, mint a higanyos lázmérő? van olyan helyzet hogy ez a különbség lényeges. Mit tegyek? Melyiket használjam? Köszönettel: F. Zsófia

        WEBBeteg szakértő válasza a lázmérő témában

        Tisztelt Kérdező!

        Azt, hogy a digitális lázmérő miért mér más értéket (sokszor sajnos nem csak fél fok a különbség) nem tudom, erről talán egy mérnök szakembert kellene megkérdezni. Én a hagyományos higanyos lázmérőt javaslom, bár kicsit hosszabb ideig tart a lázmérés, de legalább azt az értéket mutatja ami a valós.

        Tisztelettel: 

        Dr. Balogh Andrea  gyermekgyógyász


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-10-01 08:56:09; Megválaszolva: 2011. augusztus 09., 07:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: