• Reggeli gőrcs a lábszárba

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Igen Tisztelt Doktornő! Nagyon sürün,arra ébredek,hogy nagyon begőrcsül a lábam.Borzalmasan tud fájni.elmulik de nagyon tud fájni. A másik problémám,szintén a lábammal,néha annyira szeretném,érzem hogy jol esne szinte ráütni,vagy mozgatni. remélem érthetően irtam,nem itt éltem 42 évig sokat felejtettem. 74 éves vagyok. előre megkőszőnöm Millin Mária

        WEBBeteg szakértő válasza a izomgörcs témában

        Tisztelt Kérdező!

        Sok esetben a lábikragörcs teljesen egészséges embereknél is jelentkezik.De okozhatja kálium, kálcium vagy magnéziumhiány is, vagy kevés folyadék fogyasztása. Patikában tud venni magnézium és kálciumtartalmú készítményeket. Ha ezek a panaszán nem segítenek egy laborvizsgálatra éredmes lenne elmennie.

        Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-09-09 14:26:40; Megválaszolva: 2011. augusztus 05., 09:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben: