• lézeres vizsgálat

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! A kérdésem a Somatoinfra vizsgálattal kapcsolatos. Érdemes-e elmenni egy ilyen vizsgálatra. Eddig csak jót hallottam róla, és tervezem is a bejelentkezést, de előtte szeretném tudni hogy van-e valamilyen káros következménye a vizsgálatnak, illetve hogy érdemes-e elmenni. MIért jó egy ilyen vizsgálat? Én egy olyan teljeskörű vizsgálatot szeretnék elvégeztetni, ahol nem kell napokon át az orvosokat járni, hanem 1-2 vizsgálattal a teljes szervezetemben/testemben ki tudják mutatni ha van valamilyen súlyos betegségem. Azért is szeretnék egy ilyen teljeskörű vizsgálatot, mivel az édesapám rákban halt meg, és a négy testvére is mindannyian valamiféle rákban hunytak el. És szeretnék minél előbb fényt deríteni rá - mielőtt még nem késő- ha nekem is van rá hajlandóságom, örököltem-e ezt. A somatoinfra vizsgálat jó erre, hogy én ezt megtudjam? Köszönöm a választ! Üdvözlettel: Missy

        WEBBeteg szakértő válasza a somatoinfra vizsgálat témában

        Tisztelt Kérdező!

        A vizsgálatot belgyógyász és radiológus szakorvosok végzik. Az anyagcsere minimális változásait is képes kimutatni a vizsgálat már korai stádiumában. Akár gyulladásos vagy mozgásszervi vagy daganatos betegségről legyen szó.Ez is egy lehetőség az állapotfelmérésre.

        Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-09-02 10:05:40; Megválaszolva: 2011. augusztus 04., 14:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben: