• Információ

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Nemrég erős alhasi görcsökkel vérzés jelentkezett és a vérzéssel nagy szövetgubó távozott,amiben voltak valamik. A nőgyógyászom azt mondta vizsgálatot követően, hogy spontán vetélésem volt. Azt mondta nem igényel orvosi beavatkozást, ki fog tisztulni és kért pár vizsgálatot mindenre kiterjedően. Rá pár hétre, az eredményeimet megbeszélte velem, amiből kiderült, hogy mégsem spontán vetélésem volt, hanem cisztám, ami kifakadt és távozott. Hogy lehet, hogy összetéveszthető a két folyamat és csak a többi vizsgálat hoz eredményt? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Pétervári László válasza a Egyéb témában

        Először is igazolandó vizelet , vagy vér vizsgálatával,hogy lehetett-e terhesség. Nem tudom mi volt a mindenre kiterjedő vizsgálat. Terhesség kémiailag nem igazolódott akkor a leírtaknak hormonális oka lehetett. A két folyamat nem téveszthető össze.A ciszta ultrahang vizsgálattal látható. A peteérés hiányakor lehet ilyen tüneteket észlelni.


        Kérdés: 2018. május 14., 19:41; Megválaszolva: 2018. május 14., 22:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: