• Információ

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Nemrég erős alhasi görcsökkel vérzés jelentkezett és a vérzéssel nagy szövetgubó távozott,amiben voltak valamik. A nőgyógyászom azt mondta vizsgálatot követően, hogy spontán vetélésem volt. Azt mondta nem igényel orvosi beavatkozást, ki fog tisztulni és kért pár vizsgálatot mindenre kiterjedően. Rá pár hétre, az eredményeimet megbeszélte velem, amiből kiderült, hogy mégsem spontán vetélésem volt, hanem cisztám, ami kifakadt és távozott. Hogy lehet, hogy összetéveszthető a két folyamat és csak a többi vizsgálat hoz eredményt? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Pétervári László válasza a Egyéb témában

        Először is igazolandó vizelet , vagy vér vizsgálatával,hogy lehetett-e terhesség. Nem tudom mi volt a mindenre kiterjedő vizsgálat. Terhesség kémiailag nem igazolódott akkor a leírtaknak hormonális oka lehetett. A két folyamat nem téveszthető össze.A ciszta ultrahang vizsgálattal látható. A peteérés hiányakor lehet ilyen tüneteket észlelni.


        Kérdés: 2018. május 14., 19:41; Megválaszolva: 2018. május 14., 22:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr/Nő Olyan kérdéssel fordulok önhöz! Hogy kislányom bárányhimlős párom két testvére terhes ők voltak már bárányhimlősek de hogy a babáknak a hasukban lehet valami baja a himlőt?
        Üdvözlöm, A 3 hónapos babánknál vettük észre, hogy az alsó ajkát sírás közben félrehúzza. Nyugalmi állapotban teljesen szimmetrikus, nevetés közben talán észre lehet venni. A kedve nagyon jó, szépen eszik (szopizik), figyelmes, az...
        Tisztelt Doktor Úr!Rektoszkópos vizsgálatom volt először ahol proctitisz ulceroza volt a diagnózisom,majd vastagbéltükrözésre küldtek. Vastagbél tükrözés leletem a következö:A rectum nykh hyperaaemiás erosiók borítják 15 cm ig, a colon...
        Tisztelt Doktor Úr! Utolsó menstruációm első napja 2018.05.21. 2018.06.18.-2018.06.20.-ig nagyon gyenge barnás pecsételő vérzésem volt, babát szeretnénk 2018 április óta próbálkozunk. A terhességi teszt negatív. 28 napos ciklusaim vannak,...
        Jó napot tisztelt doktor nő/úr! Azt szeretném kérdezni, hogy meleg hatására mi az oka annak hogy, duzzadnak meg az ujjaim virsli alakura bepirosodik és esetlenné vállik nehezebben mozognak. Ez közben megenyhül az olyan nyomó érzés pirosas szin...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
      • Hirdetések
      • Infografika és videó