• Nyak

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A bal oldalon a nyakamon a nyirokcsomóm bevan dagadva de nem fáj viszont nehezen nyelek tőle ételt. Mi lehet? Ha mandula gyulladás az fájna?

        Dr. Árki Ildikó válasza a nyaki nyirokcsomó témában

        Tisztelt Kérdező! Mielőbb fül-orr-gégészeti és általános orvosi (háziorvos) vizsgálat szükséges. Nyaki nyirokcsomó duzzanatnak több oka is lehet, fül-orr-gégészeti, haematológiai,infectológiai okok egyaránt.Nyirokcsomó megnagyobbodásról oldalunkon is olvashat. http://www.webbeteg.hu/cikkek/egeszseges/4412/nyirokcsomo-gyulladas-es-nyirokcsomo-megnagyobbodas Mielőbbi jobbulást kívánok.


        Dr. Árki Ildikó
        Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Árki Ildikó

        Kérdés: 2018. február 08., 21:15; Megválaszolva: 2018. február 09., 18:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: