• HASPUFFADÁS

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        TISZTELT DOKTOR UR! ÉDESANYÁM MIATT IROK ÖNNEK NAGYON KEMÉNY HASI FÁJDALMAI VANNAK.AGASZTRÓN IBS T ÁLLAPITOTTAK MEG.HASMENÉS NÉLKÜL ENNEK MÁR TÖBB MINT FÉLÉVE. MÁR JÓ IDEJE PEDIG HASI RÁNGÁSA VAN OLYAN MINT ACSUKLÁS CSAK HANGTALAN ÉS AZ EGÉSZ FELSÖTESTÉT MOZGATJA IJENKOR A FÁJDALMA IS FELERÖSÖDIK LEHET HOGY EZ IDEG VAN EGY AGYBUROK DAGANATA JÓ INDULATU KAPOTT EGY GAMMA SUGÁR KEZELEST EZ ARÁNGÁS TÖBBSZÖR ELÖJÖN NAPJÁBAN AKLINIKÁN IRTAK NEKI FRONTIN T MELLETTE XANAX DE CSAK KISMÉRTÉKBEN SEGIT NEM SOKÁIG TART AHATÁS HAS PUFFADÁSRA IS SZED GYOGYSZEREKET MI A VÉLEMÉNYE MIND EZEKRÖL ELÖRE IS KÖSZÖNÖM

        Dr. Plósz János válasza a hasi rángás témában

        Az akaratlan hasfali rángások valószínűleg a központi idegrendszeri betegség miatt jelentkeznek, így javulásuk akkor várható, ha az alapfolyamat is rendeződik.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2018. január 03., 18:47; Megválaszolva: 2018. január 03., 20:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: