• Mitől lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor/Doktornő! 3 hónapja nem tudok normálisan aludni hiába próbálkozom akkár hajnal háromig is képes vagyok fent lenni mert egyszerüen nem birok elaludni csak forgolodom de van amikor egész éjszaka fent vagyok nappal meg alszok 2 órát. Sokszor érzem azt hogy becsukom a szemem és mintha közeledne valami hozzá és igy kinyitom . Nem tudom ez mitöl lehet. Illetve sokszor érzem azt mintha beszurna a szívem , de az ekgn pedig minden rendben. És mostanában a hajam is nagyon hullik és nem tudom mitöl. Remélem nincs semmi nagyobb betegségem. Illetve forduljak e orvoshoz?

        Dr. Árki Ildikó válasza a alvászavar témában

        Tisztelt Kérdező! Panaszainak hátterében valószínűleg pszichés okok állhatnak. A szervi okok (pl. pajzsmirigy betegség) kizárása, (vagy azonosítása) érdekében forduljon háziorvosához. Minden jót kívánok!


        Dr. Árki Ildikó
        Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Árki Ildikó

        Kérdés: 2017. október 18., 00:42; Megválaszolva: 2017. október 22., 11:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: