• Szúró alhasi fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor! Úgy 3 hónapja erős szúró fájdalmat érzek hasi tájékon, köldöktől jobbra, de kizárólag aktív mozgás esetén, (például: kerékpáros sprint edzés, futás, de jellemzően szex közben mindig) megeröltetéstől függően akár elviselhetetlenre is nőhet a fájdalom, es ha akkor is folytatom a mozgást megbénít, majd 40p-1ora pihenés múltán eltűnik mintha nem is lett volna, soha máskor nem jelentkezik ez a probléma. Kérem segítsen támpontot adni merre keressem a bajt.

        Dr. Szanyi Andrea válasza a hasi fájdalom témában

        Kedves Kérdező! Orvosi vizsgálat nélkül nehéz véleményt mondani. Mivel panasza elsősorban megerőltetéskor jelentkezik, felmerül, hogy esetleg hasfali sérve van. Javaslom keresse fel háziorvosát, aki indokolt esetben ultrahang vizsgálatra illetve sebészi vizsgálatra küldheti.


        Dr. Szanyi Andrea
        belgyógyász, háziorvos, geriáter

        Dr. Szanyi Andrea

        Kérdés: 2017. október 07., 21:01; Megválaszolva: 2017. október 10., 20:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: