• Bal làb fájdalom, vádli, boka mitől ?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktorúr/ Doktornő! Terhességem 4. Hónapjában vettem észre bal lábamban fájdalmat. Monoton érzés! Újra es újra főként bal csípő, vádli, boka környéke. Nyomásra, feszítésre faj, még is jó érzés. Kisfiam már 13 hónapos, felesleges súly nem maradt rajtam, de a láb fájdalom vissza visszatérő mostanában heti 5 nap már, eleinte 1-2 nap volt és volt, hogy hetek is kimaradtak, most Kb 2 hónapja egyre rosszabb! Talán ha pihentetem még rosszabb, ilyenkor utána nehéz raallnom. Mitől Lehet ez a fájdalom, illetve milyen orvost kell felkeresnem? Köszönöm válaszát!

        Dr. Szanyi Andrea válasza a alsóvégtag fájdalom témában

        Kedves Kérdező! Vizsgálat nélkül nem lehet egyértelmű véleményt mondani. Nem említi, hogy az ízületeken van-e duzzanat, mozgáskorlátozottság. Panasza lehet több ízületet érintő gyulladás vagy ágyéki gerincből is kisugározhat. Javaslom keressen fel reumatológus szakorvost, akihez a háziorvosától kérhet beutalót.


        Dr. Szanyi Andrea
        belgyógyász, háziorvos, geriáter

        Dr. Szanyi Andrea

        Kérdés: 2017. október 06., 16:36; Megválaszolva: 2017. október 10., 20:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: