• Bal oldali alsó bordanal érző fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szép napot! Az lenne a kérdésem hogy dohányzom tegnap sokat elszivtam bevallom, érzek 2 napja bal oldalt az utolsó két bordámnál enyhe fájdalmat, valamikor folyamatosan van amikor ha ugy mozdulok. Vagy nagyobb lélegzetvételnél Emelni nem emeltem úgy semmit meg az másképp jelentkezne, ma ereztem mellé hogy a hátam kozepénel bal oldalt inkabb bezsibadna, de megmasziroztam es elmúlt ( felmosás közbe jelentkezett) nem tudom ezt hova tenni. Köszönöm a gyors választ és további szép napot

        Dr. Szanyi Andrea válasza a bal bordaív alatti fájdalom témában

        Kedves Kérdező! A jelentkező fájdalom lehet a bordaközti izomzat húzódása, de bordatörés is. Javaslom, hogy amennyiben panasza nem múlik, csináltasson borda - és mellkas röntgen vizsgálatot, amihez a háziorvosa is adhat beutalót.


        Dr. Szanyi Andrea
        belgyógyász, háziorvos, geriáter

        Dr. Szanyi Andrea

        Kérdés: 2017. szeptember 29., 17:22; Megválaszolva: 2017. szeptember 30., 21:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: