• Miért fáj a mellbimbóm alatt?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdv, Kb 2-3 hete elkezdett fájni a jobb mellbimbóm mögötti rész de csak egy kis ponton, a másik mellemhez képest semmi elváltozás nincs, csomó sincs a mellemben. Olyan mintha valami gyulladás lenne, ha pl egy forró fürdő után szinte egyáltalán nem fáj ha hozzá érek,de ha hideg vízben úszók modjuk akkor utána egy kicsit rosszabb. Alapból ha tenyérrel megfogom a mellem akkor nem fáj s akkor se ha hason fekszem csak ha effektiv a mellbimbóm nyomom. Ez mitől lehet? Okok amikre én gondolok : 1 Kb egy hónapja úszó táborban voltam ahol naponta 3-4 órát úsztam melluszásban, 2 az utóbbi 2 hónapban viszonylag sok időt erősítem a váll izmom ( fekvotamasz, húzódtás, stb) heti 2 alkalommal 3 órát, 3 valami hormonális változás,4 túl aggódom az egészet s csak azért fáj mert napi szinten sokat nyomkodom. Köszönöm válaszát Üdv, DM

        Dr. Balogh Andrea válasza a mellbimbó témában

        Kedves Kérdező! A 4. pont a legvalószínűbb. Pl. a gyulladás pont a hideg hatasára javul. Ha valami szervi elváltozás lenne vagy hormonális probléma annak tapintható jele is lenne. Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea gyermekorvos


        Kérdés: 2017. augusztus 17., 22:06; Megválaszolva: 2017. augusztus 25., 15:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: