• Amnonia

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr! Érdeklődnék, hogy a dauer szag belélegzése mennyire karos egy 2 eves gyereknek. Tegnap a kisfiam hajat voltunk levagatni, illetve az edeaapja vitte, én ertuk mentem. A fodraszuzletben korabban daueroltattak, es elegge erosen ereztem a szagot. Kb 10 percig volt bent. Megijedtem, hogy arthatott neki. Koszonom.

        Dr. Balogh Andrea válasza a dauer víz témában

        Kedves Kérdező! Tömény vegyszer közelében tartózkodni senkinek sem jó, de gondolom a fodrász is figyelt erre, így nyilván valóan semmi gond nincs. Ha a gyermek légútjait ez bármilyen téren is irritálta volna az azonnali köhögésként jelentkezett volna. Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea gyermekorvos


        Kérdés: 2017. augusztus 16., 23:30; Megválaszolva: 2017. augusztus 17., 09:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: