• Gastroscopia

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr! Gastroscopiam volt júliusban és az alábbi szakvéleményt kaptam. Felszines gyomor nyh.a részletek, az interstitiumban intenziv, chronicus, aspecificu lob., aktivitási jelekkel. Ez utal kóros elváltozásra? Van valami teendőm? Köszönettel T. Anita

        Dr. Plósz János válasza a szövettan témában

        Gyomorhurutot mutat a szövettani lelet, a savcsökkentő szedése jó rá.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2017. augusztus 16., 13:19; Megválaszolva: 2017. augusztus 17., 14:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: