• Gyomorfájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr, 3 hete gyomortáji fájdalmam van, amit hasmenés,enyhe hányinger követ.Nőgyógyászati,hasi Uh,gyomortükrözés negatív lett.4 hónapja volt epeműtétem de eddig nem volt semmi panaszom. Fájdalomcsillapító nem segít, csak néha a meleg vízes zuhany.Éjszaka rosszabb 2 óránként felkelek a fájdalomtól, napközben étkezés után kb egy óra mulva kezd fájni a hasam.Ha nem eszem jól vagyok.Laboreredményeimben az LDH emelkedést lehet látni 3szori vérvételnél. Tudna segíteni milyen vizsgálatot érdemes még elvégezni, illetve hogy ez mi lehet? Hasnyálmirigy probléma előfordulhat? Tükrözésnél azt mondták sok az epe a gyomorban és ez okozhat ilyen problémát. Köszönettel sms kód: JNVS

        Dr. Plósz János válasza a hasi fájdalom témában

        Széklettenyésztést érdemes lenne még vizsgálni, illetve pre- és probiotikumot használni pár hétig. Ha a panasz nem javul, esetleg egy hasi CT is szóba jöhet (ez jól látja a hasnyálmirigy régióját is).


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2017. augusztus 10., 21:47; Megválaszolva: 2017. augusztus 11., 07:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: