• Rosszullét

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kb. 2 hónapja jönnek elő a rosszulléteim, mint pl.: fejfájás/zsibbadás, hányinger, remegés, feszültség érzet, szédülés,gyomorszáj fájdalom laza alhasi görcsök,nehéz légzés,homályos látás,néha érzem a veséimet is hozzá teszem mióta vannak a tünetek azóta menstruációm se volt/nincs..pánikbetegségre nem gondolok hisz mitől lehetne nem is értem jelenleg nagyon boldognak érzem magam..kivéve mikor jönnek a tünetek..elöször néha néha jött elő kisidőre mostanra már szinte napi szintű és valtakozó idejeű (néhány óra vagy akár estig tartó) és általában délutani időben jön rám.. Viszont elviegbe terhes nem lehetek mivel vettem 3 tesztet kis idő eltelt köztük és mind a 3 negatív lett.. Mi vagy mitől lehet ez ?! Előre is köszönöm a választ!

        Dr. Szanyi Andrea válasza a rosszullét témában

        Kedves Kérdező! Tünetei eléggé szerteágazóak. Mivel a leírtak szerint semmilyen orvosi vizsgálat nem történt, javasolnám, hogy panaszával keresse fel háziorvosát. A pánik betegség általában kizárásos diagnózis, ha a vizsgálatokkal nem találnak kóros eltérést, akkor lehet ezt kimondani, ami mind gyógyszeresen, mind pszihés támogatással jól kezelhető.


        Dr. Szanyi Andrea
        belgyógyász, háziorvos, geriáter

        Dr. Szanyi Andrea

        Kérdés: 2017. augusztus 06., 17:00; Megválaszolva: 2017. augusztus 15., 18:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: