• Antibiotikum melletti termékenységi vizsgálat

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr Tekse István úr, Baba tervezés előtt állunk a párommal, január óta sikertelen a próbálkozás. Július 19.-re kapott párom időpontot termékenységi vizsgálatra. Azonban közbe jött egy lyme kór gyanu, amire július 15-től elkezdte szedni az Ospen 1000 antibiotikumot nap 3*2. ( Szent István kórházban írták fel ) Felhívtam a G1 intézetet és jeleztem az orvosnak, hogy jelenleg antibiotikumos kezelés alatt áll a párom, így van-e értelme menni a termékenységi vizsgálatra. Azt mondta hogy nem befolyásolja spermát, menjen nyugodtan. Ez valóban így van? Válaszát megköszönve.

        Dr. Tekse István válasza a ospen témában

        Kedves Kérdező! A vizsgálat nyugodtan elvégezhető, a sperma érése hosszabb folyamat. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu


        Dr. Tekse István
        Szülész-nőgyógyász
        TervezettBaba szakértő
        Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Tekse István

        Kérdés: 2017. július 17., 11:50; Megválaszolva: 2017. július 24., 23:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktorúr/ Doktornő! Terhességem 4. Hónapjában vettem észre bal lábamban fájdalmat. Monoton érzés! Újra es újra főként bal csípő, vádli, boka környéke. Nyomásra, feszítésre faj, még is jó érzés. Kisfiam már 13 hónapos,...
        Tisztelt doktor Nő! A leletemen a következő elteresek szerepelnek: vizelet fajsúly ✓1.030, vizelet keton 1+,se glükóz 4,77 (ennél az adatnál nincs megjelölve a referencia értéke);se kreatin 41,Rdw 11, Érdeklődni szeretnék hogy mit jelentenek...
        Tisztelt Doktor Úr! Már gimnazista koromban fásliztam a lábam a kitüremkedő viszér miatt. 3 gyermeket szültem mind a három szülés után felületes viszér gyulladást kaptam és egyet a harmadik terhesség alatt, kétszer volt mélyvénás...
        Szép Napot!! Vérvételen voltam és az eredménnyel kapcsolatban kérdeznék csak eltérés volt a következőknél: MPV :7 és a Vvt süllyedési sebesség : 46 Ez jó? Vagy baj Ez érdekelne nagyon köszönöm válaszát előre is!