• Progeszteronpótlás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Férjemmel babát tervezünk, és hormoneredményeim miatt progeszteronpótlást kapok (Progesterone exeltis). Femibiont szedek 4 hónapja, kb. azóta próbálkozunk a babával. Az a kérdésem, hogy a Femibion 0 szedhető -e a progeszteron tabletta szedése mellett? Köszönön válaszát!

        Dr. Pétervári László válasza a Egyéb témában

        Igen! A vitamin szedhető a hormon tabletta mellett.


        Kérdés: 2017. július 10., 15:23; Megválaszolva: 2017. július 10., 18:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: