• Gyermek vállalás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr! Én egy három gyermekes családanya vagyok. Mind három gyermekemet császármetszéssel hoztam a világra. A harmadik gyermek születése után a petefészkem lekötésre került. A lekötés tizenegy éve történt. A kérdésem az lenne a Doktor úrhoz, hogy ha szeretnék vállalni még egy gyermeket, az lehetséges-e és ha igen, akkor hogyan? Válaszát előre is köszönöm! Kód:T3DT

        Dr. Tekse István válasza a Lekötés témában

        Kedves Kérdező! Tekintettel a lekötésre és a korára lombik program a megoldás. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz- nogyogyaszt.hu


        Dr. Tekse István
        Szülész-nőgyógyász
        TervezettBaba szakértő
        Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Tekse István

        Kérdés: 2017. június 24., 22:09; Megválaszolva: 2017. július 10., 23:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: