• Szédülés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Három napja erős szédülés tört rám majd késöbb hányinger és hasmenés is társult hozzá.A hasmenés másnapra elmúlt a szédülés és a hányinger viszont megmaradt.Csináltak EKG-t ami jó lett,es azt mondta az orvos neurológiai jel nincs.Azt mondta valószínűleg vírus,de lehet más is.A vérnyomásom 120/72 volt.Mi lehet a víruson kívül?Mennyi ideig tarthat még a szédülés?Azt mondta a doktor úr hogy pihenjek és szedjek B6 vitamint.Köszönöm válaszát.

        Dr. Szanyi Andrea válasza a szédülés témában

        Kedves Kérdező! A leírt tüneteket valóban okozhatja vírusfertőzés. A szédülés oka lehet a belsőfül gyulladása (labirintitis) is. Ez tünetileg kezelhető, ha a B6 vitamin hatástalan, Daedalon tabletta szedése megfontolandó. Amennyiben nem múlik, keressen fel fül-orr-gégész szakorvost.


        Dr. Szanyi Andrea
        belgyógyász, háziorvos, geriáter Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Szanyi Andrea

        Kérdés: 2017. június 07., 12:17; Megválaszolva: 2017. június 12., 21:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó