• Elégedetlenség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szép napot! Én olyan problémával küzdöm,hogy semmivel nem tudok megelégedni.Voltak/vannak kisebb céljaim de amint elértem rövid ideig megelégszem de utána újra eljön.Emiatt lefoglalom magam teljesen,hogy ne is gondoljak ilyesmire de ezáltal nagyon rohan az idő és ettől meg úgy érzem nem tartok sehol.Mindig azt érzem,hogy sokkal több van bennem akár világ megváltó szándék de maga az élet és a körülmények hátráltatnak úgy érzem el vagyok nyomva meg,hogy semmiben sincs szerencsém se szerelemben se semmiben.Emelett még a mai napig nem sikerült meg találnom azt,amit igazán szeretnék csinálni,ami szívből érdekel és ezáltal beletudnék adni mindent.

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a elégedetlenség témában

        Tisztelt Kérdező, Nehéz döntés az életben elengedni potenciális életutakat, és kiválasztani egyet. Sokszor bőség zavara nehezíti a döntést. Máskor környezeti elvárások. Megint máskor tökéletességre törekvés, vagy képtelenség a nemet mondásra. Sok minden állhat a nehézségei hátterében. Ezért azt javasolná, hogy keresse fel egy kollégámat, - lehetőleg pszichoterapeutát, és személyes beszélgetések során próbálják együtt feltárni a háttérben húzódó okokat. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Dr. Pálvölgyi Rita
        pszichiáter, pszichoterapeuta Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Pálvölgyi Rita

        Kérdés: 2017. június 04., 02:40; Megválaszolva: 2017. június 07., 12:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: