• Véres vizelet

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Május 22.-én műtöttek TURP műtéttel hólyagnyaki szűkület miatt, műtét után ballon katéter volt felhelyezve 5 napig és miután kivették a katétert azóta véres a vizeletem valamikor erősen valamikor nem is lehet látni, most hétfőn 06.05-én lesz két hete a műtétnek, a kérdésem az lenne hogy ez normális ilyenkor még vagy vissza kell menni az orvoshoz? és a szexuális életet mikor lehet elkezdeni amíg ilyen véres a vizeletem addig várjak inkább ? CLEXANE vérhígítót használok még. Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Papos István válasza a Tur témában

        Ilyenkor még több hétig lehet véres a vizelet. Szexuális élet a teljes gyógyulás után kezdhető meg.


        Kérdés: 2017. június 03., 13:41; Megválaszolva: 2017. június 06., 13:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: