• Kifele álló láb

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Nagyon kifele állnak a lábaim. A térdjeim még előre néznek, de a lábszáraim úgy fejlődtek, hogy kb. 40 fokkal kifele (oldalirányba) néznek. Mivel lazák az ízületeim , ez alapból az egész lábam kifelé fordul járás közben, így elég groteszk az összkép. Bizonyos tevékenységeknél hátrányban érzem magam, van amelyiknél veszélyben is. Lehetne segíteni ezen az ügyön? Pl. csontműtéttel korrigálni a lábszáraim állását. Előre néző állásba forgatni, majd ott rögzíteni őket. Le tudná írni, hogy egy ilyen vállalkozásnak milyen velejárói lennének kockázat, anyagi stb. téren? Válaszát előre köszönöm!

        Dr. Bogdán Aurél válasza a láb elváltozás témában

        Kérdését már megválaszoltam!


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél

        Kérdés: 2017. június 01., 21:26; Megválaszolva: 2017. június 06., 22:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: