• UPRIGHT PRO

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Tanácsát szeretném kérni, tartásjavítás témakörben. 17 éves vagyok Scheuermann-kórban (felső szakaszon 3 csigolya érintett) szenvedek, heti rendszerességgel tornázom . Nemrégiben hívták fel figyelmemet az UPRIGHT PRO nevű termékre, ehhez keresnék referenciát, illetve kérném tanácsát. Érdemes e megrendelni a terméket, segíthet e a tartásom javításában, hátam izmainak megerősítésében? A termék honlapját linkelem: https://www.uprightpose.com/products/upright-trainer Válaszát előre is köszönöm. Soma

        Dr. Bogdán Aurél válasza a tartás javítás témában

        Üdvözlöm. erről az eszközről Öntől hallottam először. Látni sem láttam még, így tapasztalatom sincs vele. Környezetemben sem használta még senki. Azt tudnám javasolni, hogy rehabilitációs szakorvost (akár az Országos intézetből) kérdezzen meg a készülékről.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél

        Kérdés: 2017. május 13., 13:15; Megválaszolva: 2017. május 13., 22:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: