• műtét után

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        10 napja volt műtétem, fél m hosszú vastagbéleltávolítás. Egyszer volt normális székletem, 3 napja. Mindenben követem az utasítást, reggeli langyos víz, bő folyadék.Ma a 3. nap hogy nincs székletem. Félek, Guttalax hashajtót bevehetek ? Nem volt daganatom. Divertikulólis. Köszönöm: Konkolyné

        Dr. Plósz János válasza a székrekedés témában

        A bő folyadék mellett a rostbevitel fokozatos emelése és a testmozgás is szükséges. A guttalax óvatos használatából nem lesz gond, ameddig helyre nem áll a rendes bélmotilitás. Probiotikum pár hetes használata is jót tehet.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2017. május 07., 13:20; Megválaszolva: 2017. május 07., 15:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben: