• Hasító fájdalom a mellkas bal oldalán.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        2 napja tartó, el nem múló fájdalmat érzek a mellkasom bal oldalán. Akkor kezdődött, mikor kistestvéremet felemeltem a fejem fölé jó magasra, lehet ez a hírtelen mozdulattól, vagy megemeltem magam? Szabadna ennek napokig tartania? Folyamatosan fáj, ha emelek méginkább belehasít. Képet csatoltam, hogy hol érzek fájdalmat. Válaszát előre is köszönöm! Gyula.

        Dr. Szanyi Andrea válasza a mellkas fájdalom témában

        Kedves Kérdező! Panasza valószínűleg összefügg a hirtelen erőkifejtéssel, a bordaközti izomzat meghúzódott, bordatörés is lehetséges , de az Ön életkorában ez kevésbé valószínű. Javaslom, hogy próbálja helyileg kenni fájdalomcsillapító krémmel, amennyiben nem elég vegyen be fájdalomcsillapító tablettát. Amennyiben néhány napon belül nem csökken a panasza keresse fel háziorvosát.


        Dr. Szanyi Andrea
        belgyógyász, háziorvos, geriáter Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Szanyi Andrea

        Kérdés: 2017. április 18., 07:48; Megválaszolva: 2017. április 20., 20:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: