• fogamzásgátló szedés alatt vérzés oka

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Azzal a kérséssel fordulok Önhöu,hogy a nőgyógyászom (Dr Séra Péter) azt javasolta,hogy ne görcsöljek a menstruációval minden hónapban szedjek végig 4levél Deciora fogamzásgátlót,a 2.végénél tartok,közben a munkám során nehezet emeltem és azt vettem észre,hogy fáj a hasam és mintha megjött volna de csak kicsit vérzek egyenlőre.A kérdésem az lenne,hogy szedjem-e most végig mert az időzítés nem a legjobb,hogy megjöjjön,vagy pedig hagyjan abba mert a szervezetemet már így is nagyon megviselte?? válaszát nagyon várom és köszönöm Köszönettel:Nikolett

        Dr. Pétervári László válasza a Egyéb témában

        A fogamzásgátló szedésénél az első hónapokban vérezgetés előfordulhat.Általában 3-6 hónap lehet míg a fogamzásgátló alkalmazása mellett ez jelentkezik.A vérezgetés megszűnik az előírás szerinti szedés mellett.Ha nem szakorvosi vizsgálat szükséges. Ne hagyja abba,szedje előírásnak megfelelően./Egy hónapban egy levél,a 4-es szám az elírás,ugye?/


        Kérdés: 2017. április 09., 23:11; Megválaszolva: 2017. április 10., 19:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: