• Szűz lány teljes behatolás nélkül lehet-e az előváladéktól terhes?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! A barátnőmmel kedden pettingeltünk. Ő még szűz. A fenekét izgattam a péniszemmel hátulról,s véletlenül a hímvessző eleje 1 pillanatra becsúszott a hüvely elülső részébe,de rögtön kivettem. Teljes behatolás és ejakuláció nem történt. Nem futottunk ki az időből,de az esemény utáni tablettával nem szeretnénk felborítani a hormonháztartást. A kérdésem a következő. Lehet-e ilyen esetben az előváladéktól terhes? Köszönöm válaszát.

        Dr. Kiss György válasza a esemény utáni tabletta témában

        Tisztelt Uram! Gyors válaszom: Mielőbb váltsák ki az esemény utáni tablettát. A kérdésre korrekt választ adni nem lehet,Önök pedig csak értékes órákat vesztenek. Fő a biztonság! Üdvözlettel: dr. Kiss


        Kérdés: 2017. április 05., 20:57; Megválaszolva: 2017. április 06., 08:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: