• Vastagbélpolip kiújulása

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Májusban lesz 3 éve, hogy tükrözés során egy 1,5 cm es nyeles polipot távolítottak el a sigmabélből. Akkor véres, nyákos széklettel mentem orvoshoz. A polip szövettana súlyos dyslasia lett (a polip fej részében), egyéb mást, gyulladást sem találtak. Most pár hete fájdogál bal oldalt a hasam. 3 év alatt kialakulhat rosszindulatú elfajulás? Megyek tükrözésre de még majdnem 4 hét múlva. :( Köszönöm!

        Dr. Plósz János válasza a vastagbél-polyp témában

        Elméletileg nem alakulhatott ki 3 év alatt olyan eltérés, amit endoscoposan ne lehetne megoldani. A hasi fájdalom sem utal polypra.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2017. március 23., 08:04; Megválaszolva: 2017. március 23., 08:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: