• Lisztérzékenység?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Körülbelül 2 hónapja lisztérzékenységet állapítottak meg nálam. Nyomban elkezdtem a gluténmentes diétát. Az utóbbi időben (kb: 2-3 hete) azt vettem észre, hogy a székletem színe a korábbi sötétebb barnától eltérően egyre világosabb sárga, sőt 1-2 alkalommal zöld színű lett. Utalhat-e ez valami kóros elváltozásra, folyamatra, vagy csak a gluténmentes étkezés okozza. Azt még megjegyezném, hogy kb: 3 hete csalánteát iszom mindennap éhgyomorra. Ez nem tudom befolyásolhat-e bármit. Más tünetem nincs, nem fáj a hasam semmi hasonló. Köszönöm válaszát.

        Dr. Plósz János válasza a coeliakia témában

        A széklet színének változását a diéta megváltozása okozza, nem kórós jelenség, nincs ok aggodalomra.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2017. március 21., 21:39; Megválaszolva: 2017. március 22., 08:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben: