• Családon belül több ilyen eset

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Kétszer voltam állapotos, mindkét esetben sikertelenül. Elhalás 8 majd a 9. hétben, műtéti befejezés. A testvérem is szintén kétszer volt, nála is mindkétszer műtét befejezés 12 majd a 9. héten. Lehet bármilyen, örökletes összefüggés eseteink között. Eddig csak engem vizsgáltak, a pajzsmirigy alulműködésen kívül más vizsgálat nem volt. Milyen vizsgálatokat javasol? Köszönöm segítségét!

        Dr. Tekse István válasza a vetélés témában

        Kedves Kérdező! Bármilyen endokrin betegség vagy thrombofília előfordulhat halmozottan családon belül. Első körben ezeket - komplex endokrin kivizsgálás és thrombofília vizsgálatot - javasolnám. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu


        Dr. Tekse István
        Szülész-nőgyógyász
        TervezettBaba szakértő
        Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Tekse István

        Kérdés: 2017. március 13., 13:45; Megválaszolva: 2017. március 19., 18:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: