• Mi lehet a probléma ?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Hölgyem! Férjemmel lassan négy éve élünk együtt, jelenleg közös gyermeket várunk. Pár éve fennálló probléma nálunk, hogy a házas életünk nem éppen működik jól. Kapcsolatunk elején szinte mindennapos volt az együttlét, aztán történt valami, aminek következtében, sorozatosan kaptam a visszautasító mondatokat, lerontva ezzel az önbecsülésemet. Odáig fajult a dolog, hogy már nem mertem kezdeményezni, nehogy vissza utasítsanak. Ha kérdeztem, hogy mi a probléma, nem kaptam egyértelmű választ, csak azt, hogy "mert én mindig azt csinálnám". Bevallom nő létemre kicsit el is szégyelltem magam, és elgondolkodtam ezen a mondaton...aztán rá kellett jönnöm a barátnőim hatására, hogy nem normális dolog az egy házasságban, hogy három hetente élünk nemi életet pár perc erejéig úgy, hogy tőlem elvárt minden, de én gyakorlatilag csak addig vagyok jó, amíg.....tehát egyéb törődést nem visz bele a férjem a házas életünkbe. Most, hogy gyermeket várunk, van magyarázat, mert nem akarja, hogy baja legyen a kicsinek. MÉgis motoszkál bennem a kérdés, hogy velem van-e baj, talán megundorodott tőlem, szeretőt tart, netán az azonos neműekhez vonzódik? Ez ügyben szeretném a véleményét kikérni. Mielőtt várandós lettem, kedveskedni akartam neki női praktikával pl. egy sexi ruhával, közölte, hogy nehogy felvegyem mert kinevet. Tehát innéttől már nem tudom mit gondoljak.... Válaszát köszönöm!

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a párkapcsolati probléma témában

        Tisztelt Kérdező, Természetesen ismeretlenül nem mernék véleményt mondani. Azt tanácsolnám, hogy próbálja meg rávenni a férjét, hogy együtt forduljanak szakemberhez, párterapeutához. Ott a közös beszélgetéseken talán tisztázódik a kép. Egy baba születése próbára teszi a párkapcsolatot, jó volna, ha megérkezésére az önök párkapcsolata megerősödhetne. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Dr. Pálvölgyi Rita
        pszichiáter, pszichoterapeuta Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Pálvölgyi Rita

        Kérdés: 2017. március 04., 19:52; Megválaszolva: 2017. március 05., 22:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: