• Hanyinger

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr No/Ur Torokgyulladas, levertseg, orrfolyasom van 2-3 napja es a mai napon mar hanyinger is gyotor! Azt szeretnem kerdezni, hogy a hanyinger mitol van mert eddig eletemben ilyen tunetek mellett nem volt hanyingerem soha! Kaptam antibiotikumot ma a haziorvostol de meg nem kezdtem el szedi mert remenykedem hogy magatol jobban leszek 1-2 nap mulva ha nem akkor elkezdem szedni vagy gondolja mar most kezdjem el? Koszonom Ferenc

        Dr. Szanyi Andrea válasza a hányinger témában

        Kedves Kérdező! A leírtak inkább vírusfertőzésre utalnak. Mivel nincs láza, a tünetek nem tűnnek súlyosnak, amennyire látatlanban megítélhető, nem tartom feltétlenül szükségesnek az antibiotikum szedését. A hányingere a fertőzés egyik tünete is lehet.


        Dr. Szanyi Andrea
        belgyógyász, háziorvos, geriáter

        Dr. Szanyi Andrea

        Kérdés: 2017. március 02., 18:11; Megválaszolva: 2017. március 07., 07:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: