• Keringés probléma?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Úr! Olyan kérdésem lenne hogy 1 hónapja olyan a kezem mint mikor fázik az ember (ilyen rózsaszín lilás hajszálerek jelennek meg)és folyamatosan pedig egyáltalán nem fázom.Inkább a balkezemen látszik azóta ki is eresedett a kézfejem és csak a bal.Nem volt ilyen eres a kézfejem sose és nem is vagyok vékony.Mi okozhatja ezt? Vagy mitől lehet ez igy hirtelen? Érdemes orvosnak megmutatni? Előre is köszönöm a segìtségét!

        Dr. Szanyi Andrea válasza a hajszálerek témában

        Kedves Kérdező! Látatlanban nem tudok véleményt mondani, javaslom, mutassa meg a kezét háziorvosának. A leírtakból nem lehet eldönteni, hogy vénás tágulat alakult ki, esetleg a felszíni vénák trombózisa áll-e fent vagy csak a vékony kapillárisok váltak láthatóvá.


        Dr. Szanyi Andrea
        belgyógyász, háziorvos, geriáter

        Dr. Szanyi Andrea

        Kérdés: 2017. február 28., 19:52; Megválaszolva: 2017. március 01., 21:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: