• túl gyakori menzesz

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T. Doktor Úr! kálváriám 1 éve kezdődött. Pánikbetegségem van, és szorongásos depresszióm. Már annyira nem tudtam kezelni, hogy orvoshoz fordultam. Egy hormontartalmú készítményt írtak fel, ill. magas vérnyomásra is szedek gyógyszert. A szedés megkezdéséhez tudom rakni a problémáimat, mert előtte szinte napra pontosan 21 nap telt el a két menzesem között, n ha nem számolom magát a vérzés napjai. Az első időszakban volt, hogy 2 hetente megjött. Ez kicsi javult, de így is kb. 1 héttel megjön a régen beállt időpontomhoz képest. Ez az egyik. A másik, hogy azt érzem teljesen felborult hülye flórám egyensúlya. Folyamatosan, viszket, kellemetlen szagú váladékom van. Először vettem mindenféle, vírus-gomba-baktérium ölő készítményeket, de kb. 2 hét után kezdődött elölről. Megvettem a méregdrága normál flóra visszaállító készítményeket....ideiglenes megoldás volt ez is. Voltam méhnyakrák szűrésen, amire levél jött h 6 hónap múlva kontroll javasolt. Atypusos laphámsejtek illetve Atypusos mirigyhámsejtek vannal a leletre írva. Kérdésem: mit jelen ez pontosan, mire számíthatok 6 hónap múlva? Elképzelhető hogy ehhez a gyógyszereimnek van köze? Vagy ez teljesen függtlen a fent leírt panaszimtól? Köszönöm

        Dr. Pétervári László válasza a Egyéb témában

        A menstruációt a pánikbetegségre szedett készítmény befolyásolhatja.Ezt beszélje meg szakorvosával.A 28 naponkénti menstruáció a normális. A hüvelyi folyás miatt gyógyszeres kezelés jön szóba.Nőgyógyász szakorvosi vizsgálat szükségeskezelésére. A méhnyakrák szűrés eredményét a gyulladás befolyásolja,emiatt is szükséges szakvizsgálat és szájon át alkalmazható gyógyszeres kezelése.


        Kérdés: 2017. február 19., 14:01; Megválaszolva: 2017. február 19., 18:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: