• asztma vagy valami más?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Nyáron panaszom nincs.Amikor beköszönt az ősz nehezebben kapok levegőt.Ha reggel beülök a kocsiba,szintén nem kapok levegőt,amíg a kocsi be nem melegszik.Ha felmelegíttem a mellkasomat,hátamat,ha két-három paplannal jól betakarom magam,akkor kapok levegőt.Ez lehet valami asztma féleség? Evéssel is így vagyok.Ha eszek,utána nem kapok levegőt.Néha köhögök is,és mintha valami váladék is feljönne,de nem mindig.Vérképem tökéletes.Nem dohányzom,a munkámból kifolyólag sok port nyelek.Na de ha a por okozza,akkor nyáron miért nincs semmi bajom? Válaszát köszönöm!

        Dr. Hangonyi Csilla válasza a őszi-téli időszakban nehézlégzés témában

        Kedves Kérdező! Panaszai utalhatnak aszthmára, de evéssel összefüggő tünetei hátterében egyéb ok is lehet. (pl. Reflux betegség) Mindenképpen kivizsgálást javaslok. (allergia vizsgálat, légzésfunkció, mellkas röntgen) Üdvözlettel:


        Dr. Hangonyi Csilla
        tüdőgyógyász, allergológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Hangonyi Csilla

        Kérdés: 2017. február 15., 18:53; Megválaszolva: 2017. február 16., 11:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: