• Neurológiai vagy pszichés a betegségem

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy 3 évvel ezelőtt egy novemberi estén vacsora közben hirtelen elkezdett zsibbadni a nyelvem. Természetesen van alapbetegségem mely Bipoláris affektív zavar II. típusú kevert szorongásos tünetekkel. A házi orvosomnál az állandó fájdalmak miatt szinte napi vendég vagyok / voltam. Az állapotom most már napról - napra romlik életminőségem romlása drasztikus. A tüneteim a következőek: Állandó fejfájás, állandó nyelvzsibbadás, arczsibbadás rohamokban, állandó gerincfájdalom, nem lokalizált mellkasfájdalom, homályos ködös látás, végtagok fájdalma zsibbadása, lábak égő érzése, állandó nehéz légzés halálfélelem, kézremegés. Nem baj ha ez valami gyógyíthatatlan betegség az édesanyám a kezembe halt tüdőrákban 2007-ben és az édesapámat (2008) és nagybátyámat (1992) én találtam meg mikor szuicidáltak. Tehát a haláltól nem félek fel vagyok rá készülve csak a fájdalmak ne lennének. Nagy labor teljesen negatív, tüdőszűrő negatív, reumatológia negatív. Nem tudom egy folytában azt hiszem halálos beteg vagyok. Válaszát előre is köszönöm! Kérem könyörgöm segítsen

        Dr. Kerekes Éva válasza a fájdalom témában

        Tisztelt Érdeklődő! Biztos hogy nem halálos beteg, hiszen jól a leletei. A kifejezett panaszai valóban első sorban depresszív eredetűek, illetve a végtagzsibbadás mögött állhat neuropátia is, esetleg Milgamma szedése 1-2 hónapig csökkentheti a fájdalmait, javíthatja a látását. . Remélem, a pszichiaterrel megbeszélte az állandó fájdalmait. Tartós javulás elsősorban a pszichiátriai kezeléstől várható.Jobbulást kívánok


        Dr. Kerekes Éva
        neurológus, gyermekneurológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Kerekes Éva

        Kérdés: 2017. február 12., 15:13; Megválaszolva: 2017. február 21., 21:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
      • Hirdetések
      • Infografika és videó